Squerryes Winery

 

The Design Collective were appointed to work alongside the Winery and their interior Design Team to deliver the M&E design for a new 'fine dining' kitchen and event/restaurant space to support the already successful visitor experience at 'The Squerryes Winery'.

 

Set among acres of countryside, the winery with its sun-filled terrace and indoor tasting room will be expanding the visitor experience with a delicious a la carte menu that features the finest seafood from British coastal waters.

 

Sparkling Squerryes, delicious still wines and the Westerham Brewery beers will accompany the dining experience. The concept, is to go beyond simply serving great food and wine to guests and deliver a joyous experience in the North Downs location. 

 

The new development includes additional dining space and a brand new fully functioning kitchen. The introduction of a first floor mezzanine maximises the seating covers to a 120 seater restaurant.

 

In addition to the internal conditioning of the new spaces, The Design Collective have worked closely with the interior design team to provide accent lighting built into the joinery and wine racks that surround the dining rooms.

 

New underground drainage was designed for the new kitchen space that occupies the old wine store to the rear of teh buidling. Treatment plant has been installed to remove grease from the kitchen drainage prior to final discharge from site.

 

 

Image Gallery

Print Print | Sitemap
© The Design Collective