Shrewsbury Walk

 

The Design Collective were appointed by SCL Construction to undertake the M&E design duties for the nine new apartments within the new build block.

 

The new building is located within Isleworth with good links to London and close to local amenities and Richmond upon Thames a short distance up river.

 

New incoming services were brought into the building allowing for individual metering of the apartments; efficiently designed risers and service cupbaords minimise the impact on the main entrance hall and stair.

 

Each dwelling is individually services with gas fired boilers, providing independent control for the owners. The electrical services include low ebnergy LED lighting, small power, access control, fire alarms and telephine system.

 

 

Image Gallery

 

Print Print | Sitemap
© The Design Collective